torstai 13. lokakuuta 2011

Luottarijuttuja.

Tänään oli yksi luottariurani mielenkiintoisimmista seurakuntaneuvoston kokouksista. Tuntui, että sai kerrankin tehdä jotain oikeaa, vaikka teemme toki paljonkin oikeita juttuja kokouksissamme yleensäkin. Tällä kertaa vain oli erityisen mielenkiintoinen asia esityslistalla. 


Haastattelimme nimittäin kahta hakijaa kappalaisen virkaan seurakuntaamme. Hakijat olivat kovin eri tyylisiä olemukseltaan ja myös erilaisia ikänsäkin puolesta. Mahtoi heitä jonkin verran jännittää, kun lähes kaksikymmenhenkinen sekalainen porukka kyselee kaikenlaisia kysymyksiä, yritäpä siinä sitten vastailla fiksusti ja olla edustava. Vielä tässä kokouksessa emme päässeet suorittamaan vaalia, mutta marraskuussa sitten teemme valintamme, jotta se on kaikkien pykälien mukainen.

Toinen iso juttu oli tietenkin talousarvion ja toimintasuunnitelman hyväksyminen, mikä sujui varsin sutjakkaasti. Olimme yhtä mieltä, että ne oli laadittu huolella ja toimintasuunnitelman tavoitteet olivat napakoita. Nyt vain sitten innolla odotan, miten tavoitteet toteutuvat ja millainen tulee olemaan seurakuntamme vuosi 2012.


Paljon oli kaikkea muutakin, mutta tässäpä ne tärkeimmät jutut kokouksessa teen juomisen ja namijuustosarvien lisäksi ;).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti