sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Siunausta.

Tänään meidän seurakuntamme kautensa aloittavat luottamushenkilöt siunattiin tehtävään. Siinä me seisoimme Joensuun kirkon etummaisimmissa penkeissä, kun kirkkoherra siunasi meidät tehtäväämme ja päälle kuoro lauloi Sinua siunata tahdon. Messun jälkeen jatkoimme seurakuntakeskukseen kirkkokahville(teelle) ja tutustumaan hiemaan toisiimme ja seurakunnan viranhaltijoihin. Varsin rento meininki oli ainakin tänään, katsotaan uudelleen, kunhan pääsemme tositoimiin.


Minusta on lohdullista, että meidät siunattiin tehtäväämme, meidän ei siis tarvitse hoitaa luottamustehtäväämme vain omassa voimassamme. Koko seurakunta oli rukoilemassa meidän puolestamme, että meillä olisi voimia ja viisautta hoitaa meille annettua tehtäväämme huolella. Jumala siis minua auttakoon tässä tehtävässäni.


Tässä tehtävässä tarvitsen myös vahvaa tukijoukkoa, joka ideoi minun kanssani, millaisia asioita minun tulee ajaa eteenpäin. En ole edustamassa seurakuntaneuvostossa vain itseäni, vaan kaikkia äänestäjiäni. Kohta ruvetaan tositoimiin. Mie oon innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti