lauantai 21. tammikuuta 2012

Anun lököviikonloppu.

Tänä viikonloppuna alunperin mun piti olla Navin(=nuori aikuinen vaikuttaa kirkossa) nuorten luottamushenkilöiden koulutusviikonlopussa Keuruulla, mutta koulutus peruttiin liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Harmittaa, mutta valitettavasti en ole kovinkaan yllättynyt peruuntumisen syystä.

Kouluttautumisen, luottarikollegojen tapaamisen ja junassa istuskelun sijasta olen siis keskittynyt muihin juttuihin. Perjantai vierähti nopeasti: se alkoi myöhäisen aamupalan merkeissä tutkintotodistuksensa saaneen ystävän kanssa. Hoitelimme äidin siskon kanssa pankkijuttuja, jotka eivät vielä selvinneet, mutta ainakin alkuun pääsi. Iltapäivästä olikin vuorossa ylimääräiset kuoroharkat, ja olikin mukavaa päästä laulamaan, vaikka oma ääni tuntuikin hiukan ruosteiselta vielä.  Illalla ystävien kera nautiskelimme poropiirakkaa, suklaisia herkkuja ja The Voice of Finlandia - kaikkea sopivissa määrin.

suoraan uunista.
hiukan valkohomejuustoa ja ketsuppia
vielä päälle ja kivennäisvettä kaveriksi.
Lauantaita voisikin sitten kutsua lököpäiväksi, sillä huomion ovat vieneet sohvalla istuskelu ja feispuukissa chattailu. Päivän suurin saavutus oli itse tehty liha-makaroonilaatikko, ohjeen nappasin Myllyn Parhaan sivuilta, siis täältä (klik klik). Ja hyväähän siitä tuli, vaikka minua hiukan epäilyttikin käyttää hirvenjauhelihaa, kun olen tottunut käyttämään perus sikanautaa. Kuvatodisteitakin kokkailusta on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti