sunnuntai 16. joulukuuta 2012

kuudestoista.

Viikonloppu on ollut hektinen: perjantaina olimme Tikvan kanssa Kontiolahdella OP:n kauneimmissa joululauluissa esittämässä kolme biisiä ja sama kahdesti lauantaina Joensuun kirkossa. Olo on helpottunut ja hiukan väsynyt, sillä konserttielämä osaa olla intensiivistä. Nautin valtavasti esiintymisestä kuorossa, joten oli ihanaa päästä laulamaan yhdessä taitavien tovereiden kera. Upeaa oli kuunnella myös Canzonetta-kuoroa ja sopraano Sanna Heikkistä, jotka myös esiintyivät konserteissa.

Emmekä tietenkään lähteneet kumpanakaan iltana tyhjin käsin konserteista: maljakkoa koristavat kaksi ruusua sekä lahjakortti elokuviin. Lisäksi saimme konserttien välissä hyviä karjalanpiirakoita ja joulutorttuja sekä perjantaina ihanaa salaattia Hilun paikassa.

Gaudete Kontiolahdessa, kuvan otti Heikki
ps. kolmas adventti sanoo: "Tehkää tie Kuninkaalle!" Johannes Kastaja oli Jeesuksen tienraivaaja, hän kulki Jeesuksen edellä, jotta kirjoitukset tulisivat toteen. Johannes kehotti kääntymiseen ja parannuksen tekemiseen - tulisi katuen tunnustaa synnit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti